9 Kasım 2012 Cuma

Kitap dostları TÜYAP Kitap Fuarı'nda buluşuyor


31.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda,
 17-25 Kasım tarihleri arasında İstanbul-Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Kongre Merkezinde edebiyatsever dostlarla buluşuyoruz :

1. İmza günü :

2. İmza günü :



 31. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI 

Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile 17-25 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Büyükçekmece’de düzenlenecek olan 31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 600 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı, 200 etkinlik ve yüzlerce imza ile kapılarını kitapseverlere açmaya hazırlanıyor.  İstanbul Kitap Fuarı’na yurt dışından 40 ülkeden yayınevleri, telif ajansları ve konuk yazarlar katılacak.

Ayrıntılı bilgileri için :

http://www.istanbulkitapfuari.com/index.php?main=etkinlik

ARTİST 2012 / 22. ULUSLARARASI İSTANBUL SANAT FUARI

Bu arada, kitap fuarına gelenler için çok önemli bir fırsat daha var. Bu sene 22.si düzenlenen sanat fuarını gezmek. İstanbul gibi devasa bir metropolde gündelik yaşamın koşturmacasında kolay kolay tamamını gezmeye fırsat bulamadığımız onlarca sanat galerisinin sergilerini bir arada görmek mümkün.

 
Bu sene yurt içi ve yurt dışından 100’den fazla sanat galerisi ve sanat kurumunun katılacağı İstanbul Sanat Fuarı dokuz gün süresince birbirinden önemli sergilere ev sahipliği yapacak.

İstanbul Sanat Fuarı yirmi iki yılını geride bırakırken, yurt içi ve yurt dışından 100 sanat kurumu ve galerisinin katılımıyla kapılarını açmaya hazırlanıyor. 22. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir. 




Ayrıntılı bilgi için :

http://www.istanbulsanatfuari.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yusuf.nazim1@gmail.com